Om Helbredskontrol

Helbredskontrol er en danskejet klinik. Vores mål er at bidrage til vores kunders livskvalitet – og god livskvalitet hænger sammen med et godt helbred.

Med Helbredskontrol ved din side kan du opnå et fuldt helbredsoverblik. En grundig helbredsundersøgelse vil give os grundlaget for sammen med dig at finde balancen i dit liv. Din sundhedstilstand må ikke være det, der kan være med til at begrænse dig i dit liv.

I Helbredskontrol ser vi vores kunder som individuelle mennesker. Et sted hvor kunden altid vil være i centrum, og hvor den personlige dialog vil sikre en optimal helbredsundersøgelse, og dermed give kunden det bedste resultat i relation til at opnå bedre trivsel og velvære.

Vores fagpersoner er alle dedikerede indenfor deres speciale, og vi vil benytte vores sundhedsfaglige viden og erfaring til at udvise ansvarlighed i vores arbejde. Vi vil sikre en høj faglig kvalitet ved at være opdateret på den seneste viden samt ved at have det nyeste udstyr. Vi vil stræbe efter at være bedst på vores område. Med høj faglighed, tryghed og gensidig respekt, tror vi på, at vi vil lykkes.

Vores samarbejdspartnere

 

Vores samarbejdspartnere

 
helbredstjek til virksomheder

Skal vi hjælpe med et helbredstjek til jeres medarbejder?

Søger du efter sundhedsrådgivning eller leder du efter helbredsundersøgelse, som kan skræddersys til dine medarbejdere – så overlad det til Helbredskontrol. Hos Helbredskontrol har vi mange års erfaring og har hjulpet virksomheder i forskellige størrelser med helbredstjek til deres medarbejder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere