fbpx

Vi gør en forskel

I vores klinik har vi ét samlet mål, og det er glade og tilfredse kunder. Vi lægger vægt på kvalitet, grundighed, professionel rådgivning og omsorg i en god atmosfære.

Adeel, Maria og Kristina

Team

Vores faste team bag Helbredskontrol består af en dygtig speciallæge Adeel og de to virksomhedsejer Maria og Kristina.

Herudover har vi en bred vifte af speciallæger tilknyttet klinikken samt 3 erfarne sygeplejersker.

Adeel Ahmed

Adeel Ahmed

Virksomhedsansvarlig speciallæge i almen medicin uddannet ved Københavns universitet.

Adeel Ahmed er ansvarshavende læge for klinikken. Han arbejder som praktiserende læge til dagligt. Han har stor erfaring med helbredsundersøgelser, forebyggelse og livsstilsygdomme i forbindelse med hans daglige arbejde som praktiserende læge. Adeel sørger for grundigheden/kvaliteten af vores helbredsundersøgelser og er altid til rådighed for vores klienter. Adeel har også en bred erfaring inden for fedmebehandling og de nyest tiltag inden for dette område.

Maria Louise Elling

Maria Louise Elling

Patientkoordinator og ejer.

Maria har mange års erfaring inden for det private og offentlige sundhedsområde indenfor både ledelse, kundeservice. Særlige interesser inden for forebyggelse af livsstilssygdomme - helbredsundersøgelser og koordinering af kundeforløb.

Kristina Paulsen

Kristina Paulsen

Patientkoordinator, sundhedsrådgiver og ejer.

Kristina har mange års erfaring som patientkoordinator i det private. Derudover certificeret sundhedsrådgiver med særlig interesse for forebyggelse af livsstilssygdomme.

Vil du være en del af vores fantastiske team?

Ansøg nu

Du er altid meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale med os, og vi kan guide dig til hvilken helbredsundersøgelse der vil være den bedste for dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere