Vi gør en forskel

I vores klinik har vi ét samlet mål, og det er glade og tilfredse kunder. Vi lægger vægt på kvalitet, grundighed, professionel rådgivning og omsorg i en god atmosfære.

Abd, Maria og Kristina

Team

Vores faste team bag Helbredskontrol består af en dygtig speciallæge Abd og de to virksomhedsejere Maria og Kristina.

Herudover har vi en bred vifte af speciallæger tilknyttet klinikken samt 3 erfarne sygeplejersker.

Abd Rahman

Abd Rahman

Virksomhedsansvarlig Læge og har en uddannelse fra Københavns Universitet

Abd Rahman fungerer som ansvarshavende Læge i klinikken. Udover sin professionelle rolle er han aktiv inden for fysisk træning og deltager på eliteplan i sportskonkurrencer. Han har også erfaring inden for forskning og følger nøje med i studier, der omhandler livsstil, motion, aldring og træning.

Til daglig arbejder Abd Rahman som praktiserende læge, og han deltager også i akut lægevagt, både i Norge i visse perioder og lokalt i København. Som praktiserende læge lægger han stor vægt på grundig diagnostik og forebyggelse af sygdomme. Abd Rahman er dedikeret til at sikre kvaliteten og omhyggeligheden i vores medicinske undersøgelser. Han bestræber sig på at give svar, der er i overensstemmelse med den nyeste evidensbaserede praksis og dermed tilbyde en harmonisk kombination af ekspertise og opdateret viden.

Maria Louise Elling

Maria Louise Elling

Patientkoordinator og ejer.

Maria har mange års erfaring inden for det private og offentlige sundhedsområde indenfor både ledelse, kundeservice. Særlige interesser inden for forebyggelse af livsstilssygdomme - helbredsundersøgelser og koordinering af kundeforløb.

Kristina Paulsen

Kristina Paulsen

Patientkoordinator, sundhedsrådgiver og ejer.

Kristina har mange års erfaring som patientkoordinator i det private. Derudover certificeret sundhedsrådgiver med særlig interesse for forebyggelse af livsstilssygdomme samt kostens indflydelse på helbredet. Kristina holder sig altid opdateret på nyeste viden inden for sundhedsforskning og bruger meget af sin fritid på træning, padel, meditation og sund madlavning.

Vil du være en del af vores fantastiske team?

Ansøg nu

Du er altid meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale med os, og vi kan guide dig til hvilken helbredsundersøgelse der vil være den bedste for dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere