Vores klinik

Helbredskontrol

Vi ligger i Hellerup, nær Helsingørmotorvejen og mindre end en kilometer fra Emdrup Station. Buslinje 21 stopper tæt på indgangen, og der er også fine parkeringsmuligheder.

Om

Helbredskontrol er en danskejet klinik. Vores højeste mål er at bidrage til vores kunders livskvalitet
– og god livskvalitet hænger sammen med et godt helbred …

Team

Vores team består af flere læger, sygeplejersker og sekretær.

Job

Er du vores næste medarbejder?

Vi vil gerne høre fra interesserede dygtige kollegaer, og du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Vi bor i kælderen

Lad os præsentere os selv

Vi bor i nyrenoverede lokaler. Når du kommer til klinikken, vil du altid blive budt velkommen af personalet.
Du har mulighed for at få en kop kaffe inden undersøgelsen, og efter undersøgelsen vil der være mulighed for at tage et bad.

Vi vil altid sørge for, at du får en god oplevelse. En helbredsundersøgelse vil starte med forskellige diagnostiske undersøgelser, som sygeplejersken vil stå for. Dernæst vil lægen undersøge dig og have en grundig samtale med dig.
Der afsluttes med et arbejds-EKG, og til sidst er der mulighed for at stille yderligere spørgsmål om undersøgelsen.

Hvad er formålet?

Du får en detaljeret viden om din nuværende helbredstilstand. Du opdager eventuel sygdom og får mulighed for at handle i tide. Du får en individuel rådgivning til forbedring af din livsstil og dermed en mulighed for at forebygge sygdomme og samtidig bevare det gode helbred.

Privatlivspolitik for Helbredskontrol

I Helbredskontrol er det vigtigt for os at vi beskytter dit privatliv. Vi opbevarer naturligvis journaldata strengt i forhold til reglerne fra Sundhedsstyrelsen, Datatilsynet og EU-persondataforordningen.

Læs mere om vores privatlivspolitik. 

Godt at vide…

GRATIS parketing

Der er mulighed for at parkere på begge villaveje der ligger op til klinikken.

Vi guider dig

Du er altid meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale med os, og vi kan guide dig til hvilken helbredsundersøgelse, der vil være den bedste for dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere