fbpx

Vigtig information i
forbindelse med en antistoftest

En antistoftest for Covid19 hos Helbredskontrol foretages af en sundhedsfaglig medarbejder.

Testen foretages med en COVID-19 IgG/IgM SARS-CoV-2 Coronavirus antistoftest, som kan påvise, om man har udviklet antistoffer som følge af en COVID-19 infektion. Testen viser både om man har udviklet IgM (de hurtige) og 
IgG (de langsomme) antistoffer.

Hvis både IgM og IgG er negative, tyder det på, at man ikke har været smittet. 
Omvendt indikerer en positiv test, at man har udviklet antistoffer efter tidligere
COVID-19 infektion, og derfor muligvis er beskyttet mod COVID-19 fremadrettet.
Det er dog endnu usikkert, om man er fuldstændigt beskyttet.

Testen bliver foretaget ved en bloddråbe fra fingeren.

Testen har testsvar indenfor bare maksimum 15 minutter

Samlet testkvalitet IgG (98,9%) og IgM (96,1%)

Sensitivitet: IgG (97,4%) og IgM (86,8%)

pecificitet: IgG (99,3%) og IgM (98,6%)

Vores COVID-19 antistoftest er CE-mærket til professionel in vitro diagnostik (IVD). Testen må derfor udelukkende bestilles til professionel brug af sundhedsfagligt personale.

CE-mærkning og levering af vores test er fra en stor og veletableret tysk leverandør (NvM) som allerede leverer andre diagnostiske IVD-test til sundhedssystemet.

Bestil tid her

Om

Helbredskontrol er en nystartet danskejet klinik. Vores mål er at bidrage til vores kunders livskvalitet – og god livskvalitet hænger sammen med et godt helbred.

Med Helbredskontrol ved din side kan du opnå et fuldt helbredsoverblik. En grundig helbredsundersøgelse vil give os grundlaget for sammen med dig at finde balancen i dit liv. Din sundhedstilstand må ikke være det, der kan være med til at begrænse dig i dit liv.

I Helbredskontrol ser vi vores kunder som individuelle mennesker. Et sted hvor kunden altid vil være i centrum, og hvor den personlige dialog vil sikre en optimal helbredsundersøgelse, og dermed give kunden det bedste resultat i relation til at opnå bedre trivsel og velvære.

Vores fagpersoner er alle dedikerede indenfor deres speciale, og vi vil benytte vores sundhedsfaglige viden og erfaring til at udvise ansvarlighed i vores arbejde. Vi vil sikre en høj faglig kvalitet ved at være opdateret på den seneste viden samt ved at have det nyeste udstyr. Vi vil stræbe efter at være bedst på vores område. Med høj faglighed, tryghed og gensidig respekt, tror vi på, at vi vil lykkes.