Vi gør en forskel

På vores klinik har vi ét samlet mål, og det er glade og tilfredse kunder. Vi lægger vægt på kvalitet, grundighed, professionel rådgivning og omsorg i en god atmosfære.

Heidi, Adeel og Maria

Team

Adeel Ahmed

Adeel Ahmed

Virksomhedsansvarlig læge

Adeel Ahmed er ansvarshavende læge for klinikken. Han arbejder som praktiserende læge til dagligt. Han har en del erfaring med helbredsundersøgelser, forebyggelse, livsstilsygdomme m mere, i forbindelse med hans daglige arbejde som praktiserende læge. Adeel sørger for grundigheden/kvaliteten af vores helbredundersøgelser og er altid til rådighed for vores klienter.

Heidi Freitag Segerlund

Heidi Freitag Segerlund

Sygeplejerske og ejer

Heidi har været sygeplejerske siden 1993 og har en meget bred erfaring indenfor både det medicinske og kirurgiske speciale. Heidi har været ansat både på offentlige og private sygehuse.
I Helbredskontrol vil Heidi udføre alle de sygeplejemæssige undersøgelser.

Maria Louise Elling

Maria Louise Elling

Patientkoordinator og ejer

Maria har mange års erfaring som patientkoordinator med fokus på administration og ledelse både i det private og offentlige hospitalsvæsen. Maria står for at alt det administrative forløber nemt i Helbredskontrol.

Ulla Marslew

Ulla Marslew

Speciallæge i almen medicin

Praktiserende læge gennem 20 år i egen lægeklinik. Er forskningsassistent på Københavns universitet, Institut for Folkesundhedsvidenskab.

Sebastian Mujahed Abassi

Sebastian Mujahed Abassi

Læge

Læge i akutmodtagelsen på Bispebjerg Hospital, læge i International Beredskab ved Beredskabsstyrelsen og Vagtlæge ved 1813 samt Psykiatrisk vagthavende på Bornholm.

Nikolaj Brix Hansen

Nikolaj Brix Hansen

Læge
Mikkel Andreas Engberg Jensen

Mikkel Andreas Engberg Jensen

Læge

Arbejdet 1 år på lungemedicinsk Bispebjerg, 6 mdr på Herlev neurologisk og 6 måneder i almen praksis på Amager. Færdiggjort intro i almen medicin og er aktuelt i introduktionsstilling i neurologi på Roskilde sygehus.

Søren Kjeldsen

Søren Kjeldsen

Læge

Arbejdet med Intern medicin, kardiologi og neurologi. Været læge i almen praksis og akut medicin. Laver phd på Rigshospitalet og er lægevagt på Frederiksberg Hospital.

Abdellatif El-Ahmadi

Abdellatif El-Ahmadi

Læge

Færdiggjort en introduktionsstilling i lungemedicin samt anæstesiologi og aktuelt arbejder som anæstesilæge under uddannelse på Køge sygehus.

Christian Uggerhøj Wøhlk

Christian Uggerhøj Wøhlk

Læge Ph. D studerende
Carl Johann Hansen

Carl Johann Hansen

Læge
Tina Mehajerpour

Tina Mehajerpour

Læge
Rasmus Gregersen

Rasmus Gregersen

Læge

Vil du være en del af vores holdopstilling?

Ansøg nu

Du er altid meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale med os, og vi kan guide dig til hvilken helbredsundersøgelse der vil være den bedste for dig.